mandag den 23. november 2009

singleliv længe leve

Singelliv...hvad er det? det er et underholdningsprogram på kanal 4, der har skænket os den vidunderlige og forhadte Sidney Lee.
Det er en livsstil.
Det er en jagt på kærlighed.
Vi bliver hele tiden bombaderet med kærlighed. Det er alle steder, det er i medierne, film, bøger, musik ect. ect. Hvad er vi uden kærlighed?
Hvad er vi uden "den eneste ene" til at opfylde det tomrum inden i os, vores såkaldte bedre halvdel.
Hvad hvis vi nu er vores egen bedre halvdel, hvad hvis det handler om at vi skal gøre os selv lykkelige.
Man kan jo date alle steder, det er som om, at når man er alene (og ikke ønsker at være det), så er der muligheder for at finde den eneste ene alle steder.
Der er de åbenlyse, som byen og netdating, hvor man kan gejle sig selv, og hinanden op på et total overfladisk grundlag. Så er der de lidt mere kreative muligheder så som at lade ens meget entusiastiske venner fikse en op, med en af deres kollegaer fra kontoret. Så kan man sidde der på en restaurant, og tale om de rigtig vigtige ting, så som arbejde, og hvorfor tjeneren ikke kommer med mere brød efter at han har tømt kurven for 2. gang inden forretten er ankommet, mens man tænker på hvornår man skal benytte sin 112 besked til veninden der sidder klar derhjemme med sex and the city, chokolade-is og top 10 listen over hvorfor mænd er så dumme og uinteligente. Men ud over det, er der de ikke så åbenlyse steder som Kvickly, eller andre dagligvarebutikker, der er blockbuster, søndag aften i joggintøjet, skal det lige siges.
Det er som om, at mange mennesker konstant er klar..de er fandme klar! De er klar med det fælles porcelæn og isskulpturen til brylluppet.
Jeg har en teori, min teori er, at hvis vi tog alt den tid vi bruger på at lede efter den eneste ene, alt den tid vi bruger på at tænke os frem til hvordan han skal være, hvordan vi kommer til at møde ham mm. og bruger på os selv, bruger den på at lave de ting vi godt kan lide at lave, det der giver os overskud. Og jeg vil vove at påstå, at når vi gør det, så kommer vi til at skinne, vi kommer til at ose af velvære og overskud, og det, mine damer og herre, er noget der tiltrækker det modsatte køn. Når vi hviler i os selv, og har det godt, når vi står og kigger os selv i øjnene.

For mit vedkommende handler det om at finde den gyldne middelvej, jeg syntes at singlelivet kan være skide sjovt, det er frit og uforpligtigende. Jeg har også gode venner der dater, de lever single livet for fulde hammer, men det virker ikke som om at det er noget der gør dem lykkelig, ikke med mindre at de har dem selv med, ego includeret i den påstand!

Mange tanker idag, men hvorfor ikke..:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar